Intuitionen tager aldrig fejl

Intuitionen baner vejen til det autentiske liv

Ude af kurs eller på kurs i dit liv? Intuitionen har, efter min mening, det største ord. Følger jeg den ikke – går det galt for en tid. Retter jeg op, vågner alt i mig.

Har du det på samme måde? Kunne du godt bruge lidt tips til at komme tættere på din intuition? Lad os begynde med tre historier fra det virkelige liv og derefter kigge på, hvad du kan gøre for at komme tæt på din intuition og det autentiske liv:

Tre eksempler fra mit liv

 • Jeg er i Grønland på opgave for ALT for damerne. Jeg skal skrive om turisme og blandt mange aktiviteter skal jeg også på tur med snescooter. Allerede om morgenen begynder min intuition at tale; storm hvirvler gennem gaderne i Sisimiut, plastikposer danner tragtform i vinden… ”det her går ikke” tænker jeg, og i det samme står mine fem guides klar med tændt snescooter.
  Og her starter intuitionens fjende nummer ét: Høfligheden. Jeg er på opgave, andre mennesker har haft besvær for min skyld; jeg må fuldføre. Turen bliver fatal; vi møder snestorm i bjergene, kan ikke se en hånd frem for os, guidene har ikke nødration med, jeg panikker.
  I dét øjeblik vågner min intuiton som en rasende tiger; vi kan ikke se en hånd frem for os og alligevel VED jeg helt ind i grundvolden, hvilken vej vi skal køre. De andre enten tør ikke (tigeren er vågnet) eller orker ikke at sige imod, så vi kører vejen, og kort efter ser vi hotellet.
  Alting i mig liver op efter kort tids nedfrysning.
 • Jeg vågnede efter tre års forhold til en mand, jeg længe havde vidst ikke var den rette for mig. Satte mig bogstavelig talt op i sengen og tænkte: ”Det er i dag, jeg skal ud.” Tre år med psykisk chikane måtte ende. Jeg havde overhørt alle signaler, fordi alternativet; at være alene…var langt værre at tænke på. Pakkede alle mine ting, bestilte en 3×34, lagde nøglen med et brev på en kommode og var væk, da han kom hjem om aftenen.
  Ikke en sortie jeg er stolt af, men den eneste mulige efter talløse forsøg på at gøre ondt godt. ”Hvis bare jeg er sød nok – bliver han det også”-devisen. Jeg var 27 år og vidste helt ind i min grundvold, at det her var rigtigt.
  Alting livede op i mig efter lang tids nedpakning.
 • Jeg er lige kommet ind på universitetet og passer samtidig tre jobs. Efter et år kollapser jeg og må holde pause fra studierne. Vejen retur er hundrede procent baseret på intuitionen. Ingen aner rigtig, hvad yoga er (1980) – jeg fornemmer jeg må gå den vej. Ingen ved rigtig hvad meditation er – jeg må den vej. Opbyggelig mad… osv osv.
  At vejen samtidig blev fundamentet for mine artikler og kommende karriere de næste 12 år – var et svineheld, sådan om det ofte sker, når man vælger at følge intuitionen.
  Alting livede op efter måneders udmattelse.

Du er din egen guide
Mit spørgsmål til dig er: Kan andre fortælle dig, hvad du skal gøre? NEJ – er svaret. Efter mange års erfaring med at følge min intuition er jeg ikke det mindste i tvivl; de svar der giver et autentisk liv – kommer via intuitionen. Og ja, det er bulder ubehageligt at skulle trodse normen og holde på sit standpunkt, men det er dét værd.

Måden at tage intuitionen alvorligt er selvklart at følge den. Men hvordan mærker man forskel på intellektets overvejelser – og intuitionens subtile tegn? 1) Ved at lære dine kropssignaler at kende. Hvad føles rart? Hvad vækker ubehag? 2) Ved at lære at blive stille indeni – også kaldet meditation. Så du kan fornemme den subtile stemme, der driver dig i en bestemt retning. 3) Ved at tage signalerne alvorligt og handle på dem.

Øve dig om og om igen til du ikke er i tvivl; her er din intuition, der banker på og viser vej. Fortæller dig, hvad du skal vælge…fordi det føles rigtigt, levende og tiltrækkende.

Så liver alting op efter lang tids nedpakning.

Jeg arbejder med intuition i privat coaching. Læs mere under menuen Coaching eller kontakt mig på mobil: 40 52 83 16

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


error: Content is protected !!