Bag tankerne

Nature by itself seeks for growth, uplifting spirals…

Vi har alle et medfødt drive mod vækst. Det gælder også for tænkning; naturen i sig selv søger mod nærende tanker. Hvorfor? Fordi det er vores natur at hvile i fred. Ikke som vi engang lærte det gennem positiv tænkning, men ved opmærksomt at lade monkeymind passere forbi. Han-gjorde-det-og-jeg-sagde-så-rpoblematikken, som twister og fordrejer vores virkelighed. Hvorfor? Fordi tanker skaber følelser, og når følelsen først ha sat sig i kroppen – tror vi på den.

I det nye paradigme, som verden bevæger sig mere og mere imod – forstår vi, at naker strømmer konstant, men det er ikke ensbetydende emd, at vi skal hægte os på dem alle. Nogle inviterer ind på kaffe – andre lader vi glide fordi. Fordi de ikke motiverer os, løfter os, støtter og opbygger os.

Ønsker du at arbejde mindfullt med stilheden bag dine tanker; dér hvor intuitionen, roen, de opbyggende og kreative tanker ligger, kan du booke session på: mail@helenekrenchel.dk


 

 

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


error: Content is protected !!