Wellness og forår

Skandinavisk magi – årstidernes skiften

I år brugte jeg min sommerferie på at lande i min nye lejlighed, og undervise mine studerende i yoga – udendørs. Alt skal helst foregå udendørs om sommeren. Har du det ikke også sådan?

Min invitation til dig er at lade batterierne op med al den skønhed, du omgiver dig med hver dag. Start med naturen og de vidundere, du finder der. Vi har alle et stykke af det i vores hood. Gå ud og find det, saml indtryk med dine sanser, luk det ind, og lad det fylde og nære dig. Nyd årstiderne, fornem forskellen i temperatur, farver, dufte og indtryk,og lad dine fødder lande tungt i jorden for hvert skridt, du tager. Det giver jordforbindelse, ro og overblik.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Translate »
error: Content is protected !!