Din coach

Din coach

Mit navn er Helene Krenchel
Jeg coacher, underviser og guider mine studerende ud fra præcist de teknikker, der har hjulpet mig i mit liv. Som ung studerende oplevede jeg stress på egen krop/sind og fandt vejen tilbage gennem kropsarbejde, yoga, åndedrætsteknikker, mindfull bevægelse, introspektion og – heldigvis – en masse latter. At arbejde med mig betyder at finde-hjem-til-dig-selv. Via din krop, dit åndedræt, de spændinger, der har samlet sig gennem årene og de historier, der knytter sig til spændingerne. Gennem yoga, dans, intuitiv bevægelse arbejder vi os ind i kroppen og (gen)finder den ro, der altid har været der.

Helene Krenchel, cand mag & coach i sund livsstil

Mit mål er at guide dig så hurtigt som muligt tilbage til din indre balance, hvor du fornemmer, hvad der er godt for dig. Hvad du skal spise, drikke, vælge som motion og hobby. Vi er alle forskellige, og det er essensen i min læring; din helbredelse er at finde dine egne præferencer.

Sammen giver vi dit liv en grundig gennemgang, så du finder de kerneområder, der giver dig energi. En super vigtig proces, der vil føre dig til mere power og en stærkere forbindelse til den person, du er. Du får alle de teknikker, der hjalp mig tilbage til et roligt nervesystem. Åndedræt, bevægelse, afslapning og selvtillid. Vi integrerer teknikkerne i din hverdag, så du nemt kan navigere fra opgave til opgave.

 

Resultater:

Mine coachees kommer fra travle jobs med meget ansvar, og efter ganske få sessioner finder de roen og en indre power. Mine teknikker lærer dem at lytte til deres egen indre stemme og tage stærke beslutninger i livet.

 

Testimonials:

“Du er en vidunderlig lærer. Det har været en fornøjelse at føle dit åbne og milde sind, høre dine kloge ord, og jeg har følt mig tryg hele vejen. Mange tak for det. Det kan ikke være bedre.” Lis, fotograf

“Mindfulness har lært mig at være til stede i hele mit aktive liv – selvom det undertiden føles som om det har lange udsigter. Jeg har været meget involveret i din gruppe.” Dorthe, lærer

“Du pegede på en anden måde at se mine udfordringer på. Du fortsætter med at støtte og tro på det bedste. Det var mit store held, at du var lige der, da jeg havde brug for det.” Merete, ph.d.

Helene Krenchel: Er uddannet cand mag, coach, yogalærer samt certificeret Mindfulness Instructor (MBSR). Hun har mere end 20 års erfaring som underviser, coach og journalist. Du kan booke hende under “Kontakt” eller ring: 40528316


error: Content is protected !!