Din mentor

Savner du effektiv stress-vejledning?

Jeg underviser i fitness industrien og har 20 års erfaring og uddannelse i stress-tackling. Jeg arbejder med bevægelse, åndedræt og mentaltræning.

Jeg har gået-vejen-selv: Stressramt som 28-årig, kom på benene med yoga, åndedrætsteknik og mentaltræning. Er uddannet cand mag, yogalærer og Mindfulness instruktør (MBSR)

Mentor Helene Krenchel

15 års erfaring fra Kommunal og privat coaching + mentoring.

Resultater:

Mine kllienter kommer fra travle jobs med meget ansvar, og efter ganske få sessioner finder de roen og den indre power. Min teknik lærer dem at lytte til deres egen indre stemme og tage stærke beslutninger i livet.

Testimonials:

Lis, fotograf: “Du er en vidunderlig lærer. Det har været en fornøjelse at føle dit åbne og milde sind, høre dine kloge ord, og jeg har følt mig tryg hele vejen. Mange tak for det. Det kan ikke være bedre.”

Dorthe, lærer: “Mindfulness har lært mig at være til stede i hele mit aktive liv – selvom det undertiden føles som om det har lange udsigter. Jeg har været meget involveret i din gruppe.”

Merete, ph.d.: “Du pegede på en anden måde at se mine udfordringer på. Du fortsætter med at støtte og tro på det bedste. Det var mit store held, at du var lige der, da jeg havde brug for det.”

 

Baggrund – Helene Krenchel:

Jeg er uddannet cand mag, coach, yogalærer samt certificeret Mindfulness Instructor (MBSR). Har mere end 20 års erfaring som underviser, coach og mentor. Du kan booke mig under “Kontakt” eller ring: 40528316

– foto: Bente-Maj Wøldike

 

 


Translate »
error: Content is protected !!